Lifestyle Travel

The first two shows – Day 5

2015-10-10

5. nap:
Felülírom a tegnapi bejegyzést, ez volt a legmozgalmasabb napom!! 😀
Ma volt az első fellépésünk!! Ezt úgy el kell elképzelni, hogy egy 1 óra hosszas műsort adunk Chan Yi Monke-val ketten: videókat vetítünk az ugróköteles életünkről, bemutatjuk azt, hogy mis is az az ugrálókötél, bemutatjuk a versenyszámokat, megosztjuk azt, hogy számunkra mit adott ez a sport, mire tanított meg. Mind ebbe próbáljuk belevonni a közönséget, gyerekeket is. Egy szóval egy interaktív beszélgetős-ugrálós show-t tartunk az iskolákban. Nagyon élvezem! Reggel az A iskolába mentünk, itt most voltam utoljára. A gyerekek, akiket öt napon keresztül tanítottam, kis ajándékokkal vártak!! Mindenkitől kaptam valami, saját kezükkel készített iszonyú cuki dolgot! Egy rajzot, ahogy éppen edzünk, egy levelet, egy gyöngyből készült állatkát vagy éppen egy kulcstartót.  Nagyon durván megható volt. Ezt a pillanatot biztos, hogy nem fogom elfelejteni! :) A kis shownk nagyon jól sikerült, az egy óra végén a gyerekekkel betanult fellépést is megcsináltuk, szinte hibátlanul! Nagyon büszke voltam rájuk.
Ez után kimentünk egy hatalmas kosárlabda pályára, ahova jött utánunk kb. 100-150 gyerek. Őket kellett egy tesi óra keretein belül tanítanunk az alap mozdulatokra. Kihívás volt. 😀
Az óra végeztével elindultunk egy másik kerületbe, a school B volt a soros. Ez a következő iskola, ahol tanítani fogok a jövőhéttől kezdve. Teljesen más, mint az előző. Nagyjából hatszor akkora, modern, ja és persze a legnagyobb különbség: gimnázium. Egy óriási előadóterembe mutattuk be az egy órás műsorunkat az iskola igazgató, a testnevelő tanárok, és a fél gimnázium előtt. Még pár hónappal ezelőtt el kellett küldenem magamról egy kis összefoglalót Monkenak, amit továbbítani tud az iskoláknak. Amikor felmentünk a színpadra láttam, hogy az előttem ülő emberek kezében ott van a kis történetem kinyomtatva. Huuuuha, gondoltam 😀 És huuuuha is volt! Végig iszonyú nagy érdeklődéssel figyeltek, hallgattak, néha csatlakoztak hozzánk, a végén pedig óriási tapssal köszönték meg az egy órát!! A műsor után rengetegen jöttek oda képet csinálni, gratulálni. :) Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire tetszett nekik és, hogy látszott rajtuk az izgatottság, az öröm.
A fellépés után vacsi, majd edzés következett. Hihetetlenül fáradt voltam már a nap végére, nem nagyon tudtam elképzelni, hogy még két órát edzek. A helyszín a Victoria-harbour területén volt, ez az egyik legszebb része Hong Kongnak!! Itt vannak a legmagasabb épületek, és innen lehet látni a túl oldal gyönyörűen kivilágított brutálmagas épületeit és az elképesztő fényáradatot, mindezt a tengerpartról. Ez a 10 perc (annyi időnk volt) azért egy kicsit feltöltött! 😀 Így kezdőthetett is a jó kis gyorsasági, majd egyköteles edzés. A második felében rengeteg elemet, mozdulatot tanultunk egymástól, egy mini workshopot tartottunk. Élveztük.
pussz

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply bok 2016-12-03 at 15:23

  …Awesome website

  […]I am not positive where you are getting your info, however good topic.[…]

 • Reply sana nefes yok 2017-04-15 at 09:34

  …Recent Blogroll Additions

  […]Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?[…]

 • Reply 他媽的谷歌 2017-05-10 at 21:12

  …Links

  […] What web host are you using? Can I get affiliate hyperlink in your host? I want site loaded up as quickly as yours lol[…]

 • Leave a Reply

  Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com